SUSHI FOR YOU

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi For You. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 23:10 Heerlijk en vriendelijke bezorger. Enige opmerking: zijn nooit op tijd maar daar hou ik al rekening mee.
11 feb 2024 om 11:27 Top service en heel lekker
8 feb 2024 om 21:55 Top, doe zo verder
6 feb 2024 om 20:15 Een tevreden wekelijkse klant, dankjewel
4 feb 2024 om 18:54 Tussen mijn noodlesbox zat een stuk plastiek gelukkig heb ik het op tijd kunnen zien maar helaas voor mij is het klaar hier bezorger was te laat en Onvriendelijk .
4 feb 2024 om 7:31 Eten was lekker. Levering was een kwartiertje later dan aangegeven (maar geen probleem voor me). Vriendelijke bezorger. Steeds ben ik tevreden en bestel ik opnieuw.
13 jan 2024 om 21:12 This whole place is lacking. Delivery times average 2+ hrs. Sushi rice tasteless. Nori seaweed tough and chewy. Sushi very bland or even bitter, really inedible. I'm so done with this place, tried for years. Wil never order again.
6 jan 2024 om 9:33 I ordered for half past seven and the order arrived at 9
31 dec 2023 om 1:29 Eten was heel lekker!! Alleen jammer dat het lang duurt qua levering
22 dec 2023 om 23:28 Veeeel te laat .. zou geleverd worden om 20u30 .. uiteindelijk was het hier om 21u45 .. sojasaus door de hele zak .. sushi was lekker
20 dec 2023 om 21:11 Warme gerechten waren aan de lauwe kant, waarschijnlijk omdat de levering 25 minuten na het gevraagde tijdstip was. Mijn bestelde frisdrank was er niet bij...
15 dec 2023 om 22:51 1,5u moeten wachten op ons eten. De sojabonen waren koud en niet lang genoeg gekookt. Ondermaats.